Tornen els paraigües del Umbrella Sky Project, però de color lila

Aquest dilluns a la nit comença la instal·lació de 900 paraigües liles al passeig Francesc Macià amb motiu del 8-M

Aquest dilluns a la nit i fins al dos de març, començarà la instal·lació de 900 paraigües penjats i oberts al passeig Francesc Macià de Rubí en el marc de la iniciativa Umbrella Sky Project. Aquesta vegada però, seran liles i no de diferents colors, per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

Així ho ha anunciat Impactplan Art Productions, encarregada de portar aquest projecte a diferents ciutats del món, a través de les seves xarxes socials.

L'empresa portuguesa també ha explicat al TOT Rubí que la inauguració del muntatge serà el 3 de març, i la seva exposició a l'eix comercial de la ciutat només durarà el mes de març.

Cal recordar que des de l'estiu del 2020 pengen paraigües oberts de diferents colors a l'illa de vianants, amb l'objectiu de donar color a l’espai públic i proporcionar ombra als vianants. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació