Tornen els vals de descompte per comprar a botigues de Rubí

Els vals són de 10 euros i la ciutadania els podran adquirir, a partir del 2 de desembre, per la meitat del seu valor

A partir d'aquest divendres 2 de desembre, tornen els vals de descompte de 10 euros, que la ciutadania podrà adquirir per la meitat del seu valor, per comprar en comerços de Rubí adherits a la iniciativa durant aquest Nadal. Com a novetat, enguany els vals es podran comprar, de forma esglaonada, en tres dates diferents: aquest divendres, el 12 i el 19 de desembre. Es podrà fer a través del següent enllaç, amb Bizum o targeta de crèdit, i l'objectiu és que tothom pugui aconseguir-ne i que no s'exhaureixin de forma immediata.

De fet, aquesta és la tercera edició i la campanya 'Rubí s'ho val' ha tingut fins ara força èxit, esgotant-se els vals al cap de pocs dies d'estar disponibles.

Els vals es podran fer servir a les botigues locals del 2 de desembre al 5 de gener i, en total, s'emetran 17.000 descomptes. La iniciativa de l'Ajuntament de Rubí suposa una injecció econòmica de més de 170 mil euros al teixit comercial de Rubí, la meitat dels quals estan subvencionats pel consistori i l'altra meitat per la mateixa ciutadania que els compra. A més, la Cambra de Comerç de Terrassa col·labora en el desenvolupament de la plataforma que fa possible l'adquisició dels vals. 

També cal tenir en compte que els comerços de la ciutat obriran aquest any els festius 6 i 8 de desembre, i els diumenges 11 i 18 de desembre. 

L'alcaldessa de Rubí i el regidor de Comerç, durant la presentació de la iniciativa dels vals de descompte. FOTO: NHS

L'alcaldessa de Rubí i el regidor de Comerç, durant la presentació de la iniciativa dels vals de descompte. FOTO: NHS

Aquest mateix dimecres ha tingut lloc la presentació de la nova iniciativa de vals de descompte, en la qual l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha recordat que el Nadal és una de les campanyes més importants de l'any per als comerciants, si no la que més. La primera edil ha dit que, sense incitar el consumisme, cal "intentar fer les compres, si es fan, al comerç de la ciutat". 

El regidor de Comerç, Moisés Rodríguez, ha aprofitat per destacar la qualitat dels productes del Mercat de Rubí i ha fet una crida a què la gent adquireixi els productes dels dinars i sopars d'aquestes festes als paradistes de la ciutat. També ha avançat que la programació nadalenca organitzarà tallers de cuina que seran retransmesos en directe per Ràdio Rubí a l'edifici municipal i ha recordat que a la instal·lació es preveu la futura escola de restauració i hi ha pendents millores d'alguns locals i dependències. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.