Tot a punt per a l'inici d'un curs més a l'Espai Creixença

Les inscripcions es podran fer a l'Escola Bressol Municipal La Bruna

L'espai Creixença és un espai de relació i socialització per als infants de 0 i 3 anys que encara no estiguin escolaritzats i al qual poden anar-hi també les famílies. Aquest entorn tornarà a obrir les seves portes, un any més, per a tots aquells rubinencs i rubinenques que el requereixin.

Les sol·licituds s'han de presentar del 4 al 10 de setembre a l'Escola Bressol Municipal La Bruna, ubicada al carrer Calderon de la Barca 4. La documentació necessària es pot descarregar a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Rubí.

El dia 10, a les 10 del matí, l'espai Creixença oferirà una jornada de portes obertes per donar a conèixer aquest entorn. Des del TOT Rubí vam entrevistar a una família per tal de saber-ne més d'aquesta iniciativa.

Aquest nou curs, s'oferiran tres grups: el grup A engloba infants de 0 a 1 anys i es trobaran els dimecres i divendres, de 9.30 h a 12 h; el grup B, d'1 a 3 anys, ho faran els dimarts i dijous de 9.30 h a 12 h; i el grup C, d'1 a 3, ho faran els dimarts i dijous de 16 h a 18.30 h.

El període de matriculació serà del 23 al 27 de setembre i recordem que l'espai Creixença té una quota mensual de 60 €.