Tot a punt pel 'Pinisummer'

La jornada organitzada per la 'Comissió Pinijove', té com a objectiu moure el barri i animar al veïnat amb diferents activitats

Aquest dijous 13 de juliol al parc del Pinar, se celebrarà la Festa d'estiu del Pinar, el 'Pinisummer', que tindrà lloc de 17.30h a les 19.30h. La jornada organitzada per la 'Comissió Pinijove', té com a objectiu moure el barri i animar al veïnat amb diferents activitats, tant per als més petits com pels més grans. 

La programació compta amb diferents jocs com el pintacares i el racó de per a gaudir de diferents activitats d'entreteniment. A més, també faran uns tallers creatius de fabricació ventalls per a mitigar la calor i altres per a aprendre d'una manera més lúdica. 

N'hi haurà música de tots els estils i èpoques, que alegrarà la tarda de tots els assistents. Al final de l'acte es realitzarà un sorteig i tots el que hi vagi podrà comprar una polsera de la sort per tal d'ajudar a recaptar fons per a continuar donant vida al barri. 

Aquesta iniciativa se suma a tots els actes culturals que se celebren al barri del Pinar, com la paella de germanor o els carnavals. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.