Trànsit preveu 460.000 desplaçaments a l'inici del pont de la Puríssima

Mossos activaran un dispositiu especial amb més de 1.600 controls i 1.700 efectius desplegats arreu de la xarxa viària

En la presentació de l'operatiu especial per a aquesta setmana de festius, El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Ramon Lamiel, ha detallat que el SCT preveu fins a 460.000 desplaçaments de sortida a partir d'aquest pròxim dimarts, i fins a 250.000 de retorn. Lamiel també ha demanat "molta, molta, molta prudència" als conductors que facin desplaçaments per carretera durant el pont de la Puríssima. 

Per fer-hi front, Mossos activaran un dispositiu especial de circulació, amb més de 1.600 controls i 1.700 efectius desplegats arreu de la xarxa viària. Segons ha afirmat Lamiel, s'incrementarà la vigilància a motoristes, col·lectiu que preocupa "especialment" davant l'augment de la sinistralitat registrat en els últims mesos.

Més enllà dels desplaçaments de sortida i retorn, Lamiel també ha demanat no abaixar la guàrdia en la mobilitat interna, és a dir, en els desplaçaments que es facin un cop al lloc de destí.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.