Els treballadors de RubíNET tornen a convocar una vaga

L'aturada de la recollida de residus està prevista durant alguns dies Festa Major

Segons ha avançat Ràdio Rubí, el comitè d'empresa de RubíNET, el servei de recollida de residus gestionat per l'empresa Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), ha convocat una vaga per divendres 30 juny i dissabte 1 de juliol per reclamar una pujada salarial del 6% de cara al 2025.

Segons ha pogut saber l'emissora, els treballadors expliquen que si les pujades salarials no queden recollides en un conveni col·lectiu, no es tindran en compte a l'hora de fer el nou contracte del servei que hauria d'entrar en vigor aquell any.

El pròxim dilluns, 26 de juny, l'empresa i els sindicats es reuniran per arribar finalment a un acord, però si no hi ha entesa, la vaga continuarà el seu curs, que a més coincideix amb divendres i dissabte de Festa Major.

Recordem que els treballadors i l'empresa no és el primer cop que tenen disputes, ja que el desembre de 2020 ja va haver-hi diferents manifestacions.

Més info: Els treballadors de Rubí Net inicien una vaga indefinida

Més endavant més informació.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.