La Trobada Gegantera de Ca n'Oriol arriba a la tretzena edició

Al matí hi haurà una matinal infantil on els més petits podran gaudir d'activitats relacionades amb el món geganter

La Colla Gegantera de Ca n'Oriol, amb la col·laboració de l'AV Ca n'Oriol, organitza aquest dissabte 1 de juny la XIII Trobada Gegantera, coincidint amb les festes del barri.

Enguany, la cercavila comptarà amb la participació dels Castellers de Rubí, els capgrossos de Les Anades d'Olla i les colles geganteres de Valldoreix, Gavà, de l'escola Can Serra de Barberà del Vallès, del barri del Pinar i dels gegants manotes de Fraga. Que acompanyaran als quatre gegants del barri en cercavila pels carrers principals de Ca n'Oriol.

La plantada tindrà lloc a les 17h a l'era del bosc de Ca n'Oriol, a les 18:15h, els participants baixaran en cercavila fins al carrer Basses, on faran una breu aturada i aniran fins a la plaça de Ca n'Oriol, on tindrà lloc la ballada de Gegants. Està previst que arribin les figures a plaça a les 19:15h.

També, el mateix dissabte, però al matí, a partir de les 11h, organitzen una matinal infantil amb la col·laboració de l'Esplai Riu Roig, on els més petits de la casa podran gaudir d'activitats relacionades amb el món geganter, a més de tallers de manualitats, jocs i un concurs de dibuix.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.