Un veí de Rubí cancel·la un deute de més de 94.000 amb la Llei de la Segona Oportunitat

Es va veure afectat per la crisi del 2008 i ara un jutjat de Barcelona ha dictat sentència d'exoneració del deute insatisfet

José Antonio Maldonado és rubinenc i tenia una empresa de logística però amb la crisi del 2008 no va poder suportar els costos i la baixa facturació. Ara, el despatx d'advocats Repara tu Deuda ha aconseguit la cancel·lació d'un deute de 94.445 euros al qual aquest veí de Rubí no podia fer front. El Jutjat Mercantil número 5 de Barcelona ha dictat sentència d'exoneració del passiu insatisfet en aplicació de la Llei de la Segona Oportunitat.

Com normalment passa en aquest casos, el veí de Rubí s'ha mostrat satisfet amb el resultat i ha assegurat que ja ha recomanat a altres persones en una situació similar a la seva que s'acullin a la llei "perquè estan apurats" i "és aconsellable”.

Segons expliquen des de Repara tu Deuda, “Espanya va incorporar al seu sistema legislatiu la Llei de Segona Oportunitat després de la recomanació de la Comissió Europea de l'any 2014 de tenir un mecanisme per a la cancel·lació del deute de les persones físiques, incloent-hi també els autònoms”. 

Des del bufet d'advocats recorden que per poder acollir-se a aquesta legislació i poder cancel·lar els deutes pendents cal ser considerat per un jutge com un deutor de bona fe, haver intentat un acord per al pagament a terminis del deute o no superar els 5 milions com a import degut. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.