Un veí de Rubí cancel·la un deute de més de 42.000 euros amb la Llei de Segona Oportunitat

El jove explica que va haver d'escollir entre pagar els deutes o mantenir la seva família

Un veí de Rubí, Jordi G., ha aconseguit cancel·lar un deute de 42.545 euros, després que el Jutjat nº8 de Rubí hagi dictat l'exoneració del passiu no satisfet al qual no podia fer front. 

Aquest veí explica que “tenia més despeses del que cobrava. Si tens despeses de 2.000 euros i cobres 1.500, mai podràs”, i afegeix que va haver d'escollir entre assumir els seus deutes o pagar els costos més bàsics. "Primer és la família, tinc dues criatures (...) Ho vaig fer perquè no podia viure". 

És per això que va posar el cas en mans de Repara Tu Deuda, especialistes en la cancel·lació de deutes d'ençà que existeix la Llei de la Segon Oportunitat, un mecanisme pensat per a la cancel·lació del deute de les persones físiques, incloent-hi els autònoms. En aquest sentit, des del bufet d'advocats recorden que poden sol·licitar aquesta segona oportunitat perfils molt variats que demostrin que estan en un estat d'insolvència i no poden, per tant, fer front als seus deutes, com pares que van avalar els seus fills, petits empresaris que van muntar un negoci sense èxit, persones a l'atur o amb una situació laboral complicada, víctimes d'estafes, persones divorciades afectades per l'augment de les despeses, etc.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.