Una veïna de Rubí, exonerada de pagar un deute de 19.000 euros

El jutjat de Rubí ha sentenciat que la Yolanda pot acollir-se a la Llei de la Segona Oportunitat i començar de zero

Una veïna de Rubí ha cancel·lat un deute de 19.000 euros gràcies a la sentència del jutjat de primera instància i instrucció número 3 de la ciutat, que li permet exonerar el passiu no satisfet al qual no podia fer front després que el seu marit perdés la feina. 

La Yolanda explica l'origen del seu sobreendeutament: "el meu marit es va quedar a l'atur. No teníem diners. El sou que jo guanyo no donava per a més. La vida està molt cara". Ara és mostra molt satisfeta pel resultat del seu procés i assegura que "val la pena". 

Qui pot acollir-se a la Llei de la Segona Oportunitat?

Els seus advocats, Repara tu Deuda Abogados, expliquen que “Espanya va posar en marxa la Llei de la Segona Oportunitat, un mecanisme pensat per a la cancel·lació del deute de les persones físiques, incloent-hi els autònoms. Ho va fer un any més tard, en el 2015, i es poden acollir persones amb perfils molt variats que demostrin que estan en un estat d'insolvència i no poden, per tant, fer front als seus deutes".  

En aquest sentit, des del bufet d'advocats recorden que poden sol·licitar aquesta segona oportunitat els pares que van avalar els seus fills, petits empresaris que van muntar un negoci sense èxit, persones a l'atur o amb una situació laboral complicada, víctimes d'estafes, persones divorciades afectades per l'augment de les despeses, etc.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.