contingut promocionat
logo icasa

 

 

Ven o compra casa teva amb Icasa Grup, la teva consultora especialitzada en serveis immobiliaris

Ofereix un servei immobiliari integral i el millor assessorament

Tant si vols llogar, vendre o comprar un habitatge o busques oficines i naus industrials per a la teva empresa, necessites l'ajuda d'Icasa Grup, la teva consultora immobiliària.

Treballen amb rigor i professionalitat per buscar-te la casa dels teus somnis o el millor comprador per a tu amb un assessorament legal, econòmic i fiscal, atenció personalitzada i una gestió integral de tot el procés de venda, compra o lloguer.

Ven, lloga o compra casa teva amb els millors professionals

Compten amb un equip compromès en totes les àrees (comercial, gestió patrimonial, administració, comptabilitat, màrqueting i comunicació) que té el coneixement sobre sector necessari per aconsellar-te l'opció més adequada per cobrir les teves necessitats de la manera més satisfactòria possible.

Assessoren sobre la millor opció en funció de l’operació i com procedir en totes les gestions solucionant qualsevol casuística especial en la qual es trobi el client.

Les millors eines Big Data al teu servei

Fan servir les eines més avançades per aprofitar el Big Data i fer una diagnosi precisa del preu en m2 segons les característiques de l'habitatge en el seu radi d'influència obtenint una valoració objectiva i real de l'immoble.

Si busques assessorament expert en gestió patrimonial, inversió immobiliària, comercialització d'obra nova, actius financers, compravenda i lloguer entre particulars, has de contactar amb Icasa Grup.

Icasa ofereix serveis immobiliaris integrals. FOTO: Cedida
Redacció