Tenir una zona de jocs i oci al costat del centre de l'Escardívol, la proposta més votada

S'adequarà l’espai entre el centre Escardívol, l’edifici de Correus i el sorral que ara està tancat

237 persones han votat en els pressupostos participatius de 2022 i la proposta guanyadora, amb 83 vots, és la que plantejar posar un espai de jocs i oci a l’entorn del centre Escardívol, a l'espai que hi ha entre l’edifici de Correus i el sorral que ara està tancat. La idea és que els diferents equipaments quedin integrats i resulti un espai de lleure on s’hi puguin realitzar activitats a l’aire lliure.

En segon lloc, amb 76 vots, ha quedat la proposta de creació d’una zona infantil amb diferents tipus d’espais i jocs, així com una zona per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure, amb diferents aparells fixes, al barri de Can Barceló. Cadascuna d’aquestes intervencions està valorada en 125.000 euros de manera que juntes assoleixen la partida destinada als pressupostos participatius i són les dues propostes que es duran a execució.

Es preveu que siguin realitat d'aquí a 18 mesos

Segons informa l'Ajuntament de Rubí ara cal traduir les propostes en projectes tècnics i adjudicar l'execució a l’empresa que s’encarregarà de la seva realització, ja que no es tracta d’obres menors que pugui assumir el consistori. 

Aquestes accions ja estan pressupostades en els comptes municipals del 2022 i es preveu que siguin una realitat d’aquí 18 mesos, aproximadament.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.