El CAP Anton de Borja ja no obrirà els dissabtes per atendre urgències

El Departament de Salut ha decidit que les urgències del cap de setmana s'atendran només al CUAP Mútua del carrer Prat de la Riba.

L'atenció primària a la nostra ciutat es reordena a partir d'aquest mes. El Departament de Salut ha decidit centralitzar les urgències del cap de setmana al CUAP Mútua del carrer Prat de la Riba. Això significa que el CAP Anton de Borja ja no obrirà els dissabtes per atendre aquestes urgències.

Fins ara, els dissabtes al matí, els CAP Mútua i Anton de Borja acolliren visites no programades i petites urgències. No obstant això, Salut considera que centralitzar aquestes urgències al CUAP Mútua millorarà l'eficiència en la gestió dels equipaments i professionals, tal com ja es fa en altres poblacions com ara Sant Cugat o Cerdanyola, que també disposen d'un CUAP.

Durant aquests primers dies de juny, el CAP Rubí i l'Anton de Borja informaran, mitjançant cartells, sobre els nous horaris i sobre el fet que, en cas d'urgència, els pacients hauran de dirigir-se al CUAP Rubí. És important destacar que el CUAP està obert les 24 hores del dia durant tot l'any i pot atendre urgències de baixa i mitjana complexitat. A més, disposa de 6 boxs d'observació i ofereix serveis com analítiques i radiografies.

Així doncs, a partir d'ara, el CUAP Mútua serà l'únic centre d'atenció primària que atendrà les urgències del cap de setmana, amb l'objectiu de garantir una millor gestió dels recursos i una atenció més eficient als pacients.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.