Cau un gos des de l'ampit d'una finestra i amb la persiana baixada

La família explica que va ser un accident "fortuït" i que l'animal no va sobreviure a la caiguda

[NOTÍCIA AMPLIADA] Aquest dissabte a la tarda una gossa ha caigut des de diversos pisos d'altura d'un edifici situat al passeig del Ferrocarril. Tal com s'aprecia a la imatge, l'animal estava a l'ampit de la finestra i amb la persiana baixada. 

Veïns de la zona alertats per la situació van trucar a la Policia local i als Bombers però la gossa es va precipitar abans i va impactar contra un cotxe que va esmortir la caiguda. 

Segons ha explicat la família al TOT, la gossa, de nom Shelsie, va ser traslladada d'urgència pels propietaris a un centre veterinari de la ciutat amb vida, però va morir hores després a causa d'un infart. Asseguren que la mort va ser un accident "fortuït" i que en cap cas es tracta d'un càstig o maltractament. 

A la pregunta de com va acabar així l'animal, la propietària detalla que la gossa es va quedar unes hores sola a casa mentre la família marxava a la piscina, "mai la deixàvem sola més de 4 hores", i perquè el pis es ventilés van deixar una de les persianes mínimament oberta pensant que seria "impossible" que l'animal es colés per allà.

Quan van tornar es van esverar perquè l'animal no va venir a saludar ni estava dins del pis, fins que es van adonar que la gossa, a la qual "li agradava prendre el sol", havia empès la persiana amb el morro. Creuen que un cop va sortir, la persiana va tornar al seu lloc i per això no va poder entrar. La propietària diu que la va arribar a veure a l'ampit de la finestra però quan la va intentar agafar la gossa va perdre l'equilibri i va caure. 

La gossa Shelsie. FOTO: Cedida al TOT

La gossa Shelsie. FOTO: Cedida al TOT 

Era una gossa "forta i intel·ligent" explica la propietària, qui lamenta l'assetjament que està patint per xarxes, on va fer una publicació en un grup de Facebook de la ciutat explicant la situació. Entén que l'incident va ser "xocant" per als veïns que ho van presenciar des del carrer però diu que la Policia local va revisar el seu pis i en els informes consta que ha estat una accident, per la qual cosa demana que "per favor que parin, per humanitat, i que es posin a la nostra pell". 

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Rubí, Andrés Medrano, també s'ha pronunciat a través de Twittter sobre aquest cas "terrible" i ha afirmat aquest dilluns que "està en mans de la policia"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.