Cau part del sostre del local del Grup Fotogràfic El Gra

Els fets van ocórrer quan el local estava tancat i no s'han de lamentar ferits

Aquest diumenge al matí, just abans que El Gra comences amb les seves activitats per la Marató, alguns dels seus membres es van trobar que una part del sostre del local de l'antiga estació havia caigut. Els fets van ocórrer quan l'espai estava tancat i no s'han de lamentar ferits o danys personals.

Com ha quedat la sala després de la caiguda del sostre. FOTO: El Gra

Com ha quedat la sala després de la caiguda del sostre. FOTO: El Gra

Des del Gra expliquen que quan van veure la situació de seguida van trucar al regidor de cultura, Moisés Rodríguez, qui va avisar a la policia local i protecció civil per deixar constància. Des de llavors el local es manté precintat per perill a què s'enfondri més i se suspenen totes les activitats que s'oferien allà. Tot i així, l'activitat principal del grup, l'Explica'ns el teu rotllo, es continuarà fent, ja que aquesta es du a terme al Casal Cívic del carrer Magallanes.

Segons han explicat des del grup fotogràfic, aquesta setmana els tècnics estudiaran la situació i els hi donaran una solució per poder continuar amb les seves activitats.

La remodelació de l'Antiga Estació és un debat que ja es va portar al ple de febrer del 2019, però que va quedar en un segon pla amb l'arribada de la pandèmia. Així i tot, el Pla d'Equipaments aprovat al 2022 contempla la reforma de l'espai expositiu en el període 2024-2026.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.