Desallotjat un immoble a la plaça Marquès de Barberà

Un cop fet el desallotjament, s'han iniciat els treballs per tapiar els accessos a la finca

La Policia Local ha executat el desallotjament aquest dimarts d'un immoble a la plaça Marquès de Barberà, que havia estat prèviament notificat. L'Ajuntament de Rubí va obrir expedient sobre aquest immoble el 2023 i va demanar autorització judicial per accedir-hi i poder dur a terme el desallotjament. El novembre passat es va notificar a les persones que l'ocupaven que havien d'abandonar-lo, ja que l'espai no presentava garanties d'habitabilitat.

Un cop fet el desallotjament, s'han iniciat els treballs per tapiar els accessos a la finca, però des de l'Ajuntament recorden que la responsabilitat d'evitar que es pugui tornar a ocupar recau en la propietat. Per això els propietaris de l'immoble ja han sigut avisats per tal que hi facin obres de rehabilitació i seguretat que impedeixin noves ocupacions.

Demanda reiterada del veïnat

Els veïns de la zona han estat informats de les accions al voltant de la finca, donat que el desallotjament era una demanda reiterada del veïnat per les conductes incíviques d'algunes de les persones ocupants, segons fonts municipals. L'actuació a la plaça Marquès de Barberà (Plana del Castell) se suma a les ja realitzades a les Torres Massana (Ca n'Alzamora), al carrer Maximí Fornés (Centre) i a d'altres ja executades o en fase de tramitació dels procediments preceptius.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.