Dues denúncies per abús sexual a Rubí

Els Mossos tenen una investigació oberta per identificar l'autor dels fets

Dues dones han interposat una denúncia per abús sexual per tocaments a Rubí, segons ha pogut saber el TOT. El primer dels fets va succeir el passat dissabte 3 de setembre, a primera hora del matí, al carrer Pintor Coello. Els Mossos d'Esquadra informen que hi ha una investigació oberta per identificar l'autor dels fets.

Una de les víctimes ha explicat al TOT que dissabte al voltant de les 6 del matí va sentir com dos individus la vigilaven quan estava al carrer, molt a prop del Celler. "Portaven estona vigilant i van fer veure com que marxaven". Un d'ells però, la va sorprendre per l'esquena i la va envoltar amb el cos mentre que amb una mà li tapava la boca i el nas. "Gairebé no podia respirar, m'ofegava", relata. L'home li va realitzar tocaments i feia moviments d'índole sexual però la dona va aconseguir desfer-se de l'agressor en mossegar-li la mà. "Li vaig fer mal, em va deixar anar i vaig caure d'esquenes".

La víctima va cridar per demanar auxili i assegura que molts veïns van apujar les persianes en sentir-la però només es va apropar a socórrer-la una noia que estava pel carrer i el conductor d'un vehicle que va parar. "Va estar en tot moment amb mi i va trucar a la policia". Explica que, tot i que els agents van trigar pocs minuts a arribar, l'agressor i el seu acompanyant van fugir corrents.

De fet, les primeres informacions apunten que va ser en el transcurs de la fugida quan un dels individus li va mostrar els genitals i va realitzar tocaments sexuals a una altra dona al carrer, que és qui ha interposat una segona denúncia.

La primera de les víctimes recorda que els individus eren bastant joves, un d'ells portava un xandall fosc i l'altre una samarreta blanca. Mentre un abusava d'ella, l'acompanyant observava la situació i la víctima es pregunta si potser vigilava, es masturbava o estava gravant l'escena amb el mòbil.

Sigui com sigui, està convençuda que pot haver-hi altres dones que hagin patit el mateix modus operandi per part de l'agressor i anima a què denunciïn els fets a la policia.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.