El centre comercial de Sant Cugat s'inunda per la intensa pluja

Es va trencar un conducte pluvial situat al pàrquing del soterrani a causa de la pressió de l'aigua

 

Ahir al vespre el centre comercial de Sant Cugat es va inundar a causa de la intensa pluja que va caure en diversos municipis en un breu espai de temps. La gerent dels grans magatzems, Rosa Marcet, ha informat que l'aigua es va introduir per la porta de la cantonada sud del centre comercial de Sant Cugat a causa de la poca capacitat del clavegueram exterior per absorbir tots els litres de pluja que van caure.

 

Segons Marcet, aquesta mateixa situació va ocórrer durant uns intensos aiguats l'any passat. En aquests casos, l'aigua s'escola amb facilitat per la planta a peu de carrer fins al pis inferior i d'aquí al pàrquing, el que va provocar escenes inusuals del centre comercial inundat.

 

 

 

A més, es va trencar un conducte pluvial situat al soterrani a causa de la pressió de l'aigua, que es va escampar per tot el terra, però la gerent assegura no va ser impediment perquè els cotxes sortissin amb normalitat del pàrquing.

 

Rosa Marcet també ha informat que no va fer falta l'assistència dels bombers i els mateixos serveis interns van reestablir la normalitat del centre comercial. "Va passar el mateix l'any passat, la instal·lació de clavegueram externa no té prou capacitat per absorbir tanta pluja".

 

Malgrat l'espectacularitat dels vídeos facilitats per persones que es trobaven en el mateix centre comercial, la seva gerent assegura que aquest no va haver de tancar i l'accés ha estat i és el mateix d'un dia habitual. Tot i això, avui encara és possible veure les conseqüències dels aiguats d'ahir en algunes zones, sobretot al pàrquing, amb el terra encara mullat.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?