Els Mossos busquen un violador que capta a les seves víctimes amb una oferta de treball

Va portar la víctima citada a Rubí, de 18 anys, fins al polígon de Can Rabella de Molins de Rei, on la va violar i li va robar la bossa i el telèfon mòbil

Segons ha informat EFE i diferents mitjans de comunicació, els Mossos d'Esquadra busquen un agressor sexual que capta a les seves víctimes a través d'anuncis d'internet, en els quals ofereix un treball de neteja.

Segons ha informat aquest dissabte la Cadena SER, aquesta persona va citar a les dones en estacions de tren i, posteriorment, les va portar amb cotxe fins a una zona aïllada, on les va agredir i els hi va robar les seves pertinences i el telèfon mòbil.

 

El primer dels successos dels quals la policia té constància va tenir lloc el dia 12 de setembre, quan l'home va citar a una noia a l'estació de tren del Papiol per parlar d'una suposada oferta de treball. Tot seguit, la va fer pujar al seu cotxe i la va portar fins a l'aparcament d'un restaurant, on li va dir que si volia obtenir el treball havia de mantenir relacions sexuals amb ell. La jove, de 20 anys, es va negar i va aconseguir fugir, encara que l'home es va quedar amb la seva bossa i el seu telèfon mòbil.

D'altra banda, el passat dia 16 de setembre, va citar a una altra noia interessada per l'anunci a l'estació de Rubí, a les quatre de la tarda i, posteriorment, li va dir que pugés al seu cotxe amb l'excusa d’ensenyar-li on treballaria. Van arribar fins al polígon de Can Rabella de Molins de Rei, a tocar del cementiri i darrere d'una fàbrica, on va violar la jove, de 18 anys d'edat, i li va robar la bossa i el telèfon mòbil, de manera que no va poder alertar sobre el que li va succeir fins que va trobar a un vigilant privat d'una empresa de la zona.