L'home de Rubí buscat pels Mossos i la Guàrdia Civil s'entrega voluntàriament

L'home que s'estava buscant en el marc d'un operatiu antiterrorista ha quedat en llibertat amb càrrecs

Aquest dilluns al matí el rubinenc que buscaven els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil per pertànyer, presumptament, a una xarxa terrorista s'ha entregat de forma voluntària a l'Audiència Nacional. Així ho ha avançat el mitjà Crònica Global i ho ha pogut confirmar el TOT. 

Després de gairebé una setmana sense conèixer la seva ubicació, l'advocat de l'acusat es va posar en contacte amb el tribunal durant el cap de setmana per a anunciar que el seu defensat aniria avui pel seu propi peu al Jutjat.

El rubinenc ha quedat en llibertat amb mesures cautelars consistents en presentacions setmanals davant el jutjat, retirada de passaport i prohibició de sortida del territori, ja que no s'han trobat indicis de radicalització o terrorisme, igual que amb els altres quatre detinguts en un primer moment en el dispositiu policial del dimarts 16 de gener.

Així doncs, es confirma el que la policia catalana no va acabar d'aclarir, i és que el dispositiu en el marc del POE Antiterrorista que es va dur a terme en el barri del Pinar durant el dimecres i dijous de la setmana passada era per intentar trobar aquesta persona.

A causa d'això, els accessos al barri es van tancar durant dos dies i es van fer escorcolls als cotxes que entraven i sortien.

Més info: Dispositiu en el marc del POE Antiterrorista al barri del Pinar

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.