Incendi a l'edifici Dino aquesta matinada

Sis dotacions de bombers s'han mobilitzat fins a l'immoble

La matinada del dilluns 15 de gener, a les 4:54, els bombers de la Generalitat han rebut l'avís d'un foc a l'antic centre comercial Downtown, més conegut com el Dino, tal com ha avançat Ràdio Rubí i ha pogut confirmar el TOT.

Els veïns han alertat d'una columna de fum que sortia de l'edifici i s'han desplaçat fins a sis dotacions dels Bombers de la Generalitat. El foc es trobava localitzat a la planta baixa -2 i de seguida han treballat en la seva extinció, seguidament han fet una revisió en profunditat de l'immoble per assegurar-se que no hi havia ningú a dins i es confirma que cap persona ha resultat ferida.

Ara mateix l'edifici roman precintat.

L'edifici Dino de Rubí

Al novembre de 2022 coneixíem que la promotora Loiola, del Grupo Altuna y Uria, preveia construir una seixantena de pisos d'entre una i quatre habitacions, amb 64 places de pàrquing i zona de trasters, tot amb una inversió total de 12 milions d'euros. La nova promoció d'habitatges portaria el nom d'Edifici Prisma per la forma geomètrica de l'immoble.

Més info: Una immobiliària projecta 59 pisos a l’edifici Dino de Rubí

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.