Dos intents de robatori pel mètode de la collita a Rubí

Dues dones han estat a punt de ser robades a l’aparcament d’un supermercat de Rubí

Aquesta setmana s’han produït dos intents de robatori pel mètode collita a l’aparcament d’un supermercat de Mercadona. Així ho expliquen dues dones que han evitat, a última hora, un robatori amb el mateix modus operandi.

En tots dos casos anaven soles i un cop han carregat la compra, s’han pujat al seu cotxe i han deixat al seient del copilot la bossa amb les seves pertinences. Ha estat llavors quan un individu els ha picat a la part posterior del cotxe i els hi ha assenyalat el terra dient que se’ls hi havien caigut unes monedes a terra.

En el primer cas, la dona ni tan sols ha baixat del cotxe perquè estava segura que aquelles monedes no eren seves i ha sospitat de l’acció, per la qual cosa ha optat per moure el cotxe, moment en el qual l’individu ha marxat.

 

Un segon testimoni però, ha explicat al TOT Rubí, que sí que va baixar del cotxe per comprovar si li havien caigut les monedes a terra. En el moment de recollir algunes es va adonar de la presència d’un segon individu al costat de la porta del copilot.

“Quan el vaig veure em vaig posar a cridar, em va dir que tranquil·la i va marxar. Li vaig llençar les monedes”, explica. A més, es va adonar que el primer individu que l’havia avisat continuava passejant amb un carret de la compra per l’aparcament.

La primera de les testimonis explica que ho va posar en coneixement de Mossos d’Esquadra, i la segona assegura que va advertir del que li acabava de succeir al personal del supermercat.

Preguntats per aquesta qüestió, els Mossos d’Esquadra encara no ha confirmat si hi ha un repunt a la ciutat d’aquest tipus de robatori o es tracta de dos casos aïllats.

En tot cas, recorden que és un tipus de delicte que es pot donar en qualsevol aparcament d’una superfície comercial i per aquest motiu, la policia aconsella comprovar si veiem alguna persona a prop en actitud d’espera en el moment d’arribar a l’estacionament o al cotxe.  

Si en el moment de carregar les compres i els efectes personals al vehicle, o en arribar a l’estacionament, algú requereix la nostra atenció, els Mossos també recomanen fer cas omís i tancar immediatament el vehicle.

En cas de ser víctimes d’un robatori d’aquestes característiques cal intentar anotar o memoritzar la matrícula del cotxe quan fuig i trucar al 112 informant dels fets. També serà necessari adreçar-se a la comissaria de policia més propera per posar una denúncia.

 

 

 

 

 

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.