El jutjat de Rubí deixa en llibertat amb càrrecs tres homes acusats de dos robatoris amb força

La Unitat d'Investigació de la comissaria de Rubí es va fer càrrec de la investigació i va atribuir als detinguts l'autoria de dos robatoris a Sant Cugat

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el 17 de gener, tres homes de 23, 24 i 47 anys com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força.

Segons la policia autonòmica, una patrulla formada per agents de paisà va detectar, pels volts de les 19 h, dos homes que caminaven de manera sospitosa pel barri de Mira-sol de Sant Cugat. Els individus anaven separats uns cinc metres entre ells, vestien de fosc i s'anaven fixant en les entrades dels blocs de pisos, principalment aquelles entrades que quedessin més fosques i que disposessin de jardí amb plantes baixes.

Quan van detectar la presència policial, van pujar a un vehicle que els esperava amb el motor en marxa i van fugir a gran velocitat però els agents van aconseguir barrar-los el pas i aturar-los, al mateix temps que arribaven més patrulles dels Mossos d'Esquadra.

En escorcollar-los els hi van trobar dos tornavisos, dues petites llanternes i dos jocs de guants. A l'interior del vehicle hi havia una motxilla amb un martell i unes brides al seu interior.

Els agents van poder relacionar els detinguts amb un robatori que va haver-hi el passat 10 de gener a un carrer proper, on els presumptes lladres van accedir-hi forçant la porta de la terrassa.

La Unitat d'Investigació de la comissaria de Rubí es va fer càrrec de la investigació i va atribuir als detinguts l'autoria d'un altre robatori amb força comès el 13 de gener a Sant Cugat, al mateix carrer on va haver-hi el robatori el dia 10 de gener i també amb el mateix modus operandi.

El dia 20 de gener els detinguts van declarar en seu judicial davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Rubí qui va decretar llibertat amb càrrecs.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.