Localitzat el camioner que va atropellar una dona en patinet prop del centre comercial de Sant Cugat

El conductor del camió assegura que no es va adonar d'haver atropellat la dona i, per això, no es va aturar

La policia ha localitzat el conductor del camió que va atropellar una dona en patinet i va marxar sense atendre-la el passat 25 d'agost a Sant Cugat. L'accident es va produir a primera hora del matí a la rotonda del Centre Comercial i la dona va acabar amb una clavícula trencada i contusions per tot el cos. 

Més info: Ferida greu una dona en patinet després de ser atropellada per un camió que ha fugit

Segons ha explicat la parella de la víctima i ha confirmat el TOT, el conductor assegura que no es va adonar d'haver colpejat a la dona i, per aquest motiu, no es va aturar. Els fets van passar a l'entrada de la rotonda: el patinet circulava pel carril dret del carrer correctament, quan el camió es va posar per dins i va accelarar per avançar-lo i poder agafar la sortida en direcció a Rubí. La part posterior del camió va impactar la dona i la va tirar a terra. La prova de drogues i alcohol que li van realitzar al conductor, hores després de l'accident, va ser negativa.

La parella detalla que els fets no s'investigaran per la via penal, sinó per la via civil. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.