Mossos i Policia local col·laboren per evitar furts i robatoris a Rubí

Mossos assegura que s'ha aconseguit disminuir el nombre de furts i robatoris a vehicles i "multiplicar per set les detencions" en robatoris a establiments

Els Mossos d'Esquadra informen que en el darrer trimestre, i tenint en compte les festes de Nadal, han col·laborat amb agents de la Policia local de Rubí per dur a terme diversos d'operatius conjunts amb l'objectiu de detectar els autors de robatoris i furts en comerços de la ciutat.

Segons expliquen des de la policia autonòmica catalana, aquest dispositiu perseguia "aturar l'increment de fets il·lícits i detenir els autors d'aquests delictes". 

D'altra banda, Mossos assegura que amb aquest dispositiu coordinat s'ha aconseguit disminuir el nombre de furts i robatoris a vehicles i "multiplicar per set les detencions" en robatoris a establiments respecte a trimestres anteriors a 2022.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.