La Policia local descobreix una plantació de marihuana arran d'un petit incendi

Denunciat un veí de Rubí de 30 anys per un delicte contra la salut pública

L'Ajuntament de Rubí informa que la Policia local ha desmantellat una plantació de marihuana ubicada a l’interior d’un pis del carrer de la Verge de Fàtima. Els fets van tenir lloc dilluns de la setmana passada, 8 de novembre, durant les tasques de control d’un petit incendi al mateix carrer.

Denunciat un veí de Rubí de 30 anys 

Mentre els agents lode policia col·laboraven amb el cos de Bombers en les tasques d’assegurament i ventilació dels pisos afectats, es va localitzar un total de 186 plantes de marihuana així com diferents dispositius i eines per al seu cultiu interior i intensiu. Per aquest fet, el cos municipal ha denunciat penalment un veí de Rubí 30 anys per un delicte contra la salut pública.  

Eines i productes per al cultiu decomisats. FOTO: Ajuntament de Rubí

Eines i productes per al cultiu decomisats. FOTO: Ajuntament de Rubí

Amb la col·laboració dels Bombers, es va fer una primera actuació per assegurar la connexió elèctrica del pis. Actualment s’investiga l’existència de possibles fraus del fluid elèctric que alimentava la plantació.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.