Ratifiquen la condemna de 21 anys de presó per l'home que va abusar de sis menors

Els fets van passar entre 2013 i 2015 i l'acusat captava les joves en parcs de Rubí i Sant Cugat amb l’excusa de llegir el tarot o convidar-les a una hamburgueseria

El Tribunal Suprem ha ratificat la condemna de 21 anys a un home de 83 anys que entre el 2013 i el 2015 va abusar sexualment de sis menors en el parc de Ca n’Oriol de Rubí i en altres de Sant Cugat, tal com ha avançat el Diari de Rubí.

Segons recull la sentència de 2020 de l'Audiència de Barcelona, el processat s'apropava a les joves amb l'excusa de llegir les cartes del tarot i mantenir una conversa fora del parc. Arran de l'apropament que va establir amb elles els hi demanava que es deixessin tocar els genitals i els pits, que el masturbessin i li practiquessin fel·lacions per quantitats de diners que oscil·laven entre els 5 i els 10 euros, o de portar-les a menjar a una hamburgueseria o comprar-los-hi roba. A una d'elles també li va realitzar tocaments i li proposava mantenir relacions sexuals a canvi de favors aprofitant una situació de vulnerabilitat i inestabilitat familiar. 

L'Audiència de Barcelona el va condemnar per sis delictes de corrupció de menors i abús sexual continuat a 21 anys de presó, tot i que la Fiscalia demanava 30 anys a l'acusat, que en el moment dels fets era septuagenari. A finals d'aquest mes de gener, el Tribunal Suprem ratificava la condemna i la prohibició d'apropar-se a les víctimes després que el condemnat hagués presentat un recurs de cassació.

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació