Roben dues màquines escurabutxaques d’un bar de Rubí

És el segon robatori que pateix l’establiment, situat al carrer de la Pastora, en menys d’un mes i els Mossos investiguen els fets

El bar Tauro, situat al carrer de la Pastora, ha sofert el robatori de dues màquines escurabutxaques que s'han emportat durant la matinada d’aquest passat dissabte. Els lladres van accedir forçant la reixa exterior de l’establiment que, tot i comptar amb alarma i càmeres de videovigilància, ha patit dos robatoris en menys d’un mes (el primer a mitjans de desembre). Actualment, els Mossos d’Esquadra investiguen els fets i les gravacions de les imatges.

D’altra banda, la policia autonòmica informa que només té constància d’aquesta denúncia per robatori en un bar durant el cap de setmana a la ciutat.

Des del TOT s’ha preguntat a l’Ajuntament de Rubí si a la Policia local li consten fets similars en els darrers dies en altres establiments de restauració, tal com s'ha afirmat per xarxes socials, però no s’ha obtingut resposta.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.