Roben en una fruiteria de Sant Jordi Parc dues vegades en menys d’un mes

Els lladres han tornat a forçar l'entrada i s'han endut poc més de 40 euros en monedes

Aquest dijous, al voltant de les 3 de la matinada, tres individus han tornat a robar, per segona vegada en menys d’un mes, en una fruiteria de l’avinguda de Josep Ferrer i Domingo, al barri de Sant Jordi Parc. La primera vegada va ser el passat dissabte 4 de març. Un cop ha sonat l'alarma, la propietària del comerç explica que els Mossos han trigat pocs minuts en desplaçar-se fins al lloc dels fets. La policia autonòmica només confirma el robatori i que hi ha una investigació oberta. 

L’establiment compte amb càmeres de videovigilància i alarma però això no ha impedit que els lladres tornin a entrar de nit a l’establiment, tot i que no s’han endut més de 40 euros en monedes i han fet malbé una pesadora d’aliments. 

La propietària de la fruiteria ha explicat al TOT la seva indignació i que ja són 5 les vegades que li roben des de l’inici de la pandèmia. De fet, el que més li dol no és la pèrdua material, ja que no s’han pogut portar gaire cosa sinó les destrosses ocasionades a l’entrada, novament forçada, i la burocràcia que implica fer una denúncia a la policia i posar-ho en coneixement de l'asseguradora. 

Preguntada per si ha pensat en posar reixes, assegura que tampoc serviria de res perquè si volen entrar ho faran de nou.

Les imatges de la càmera de videovigilància han captat el moment en el qual l'entrada és forçada per un individu

Les imatges de la càmera de videovigilància han captat el moment en el qual l'entrada és forçada per un dels tres individus

Respecte a les imatges de les càmeres, en les quals apareixen tres individus amb la cara descoberta, creu que ho fan així “perquè saben que no els hi passarà res”.

En aquest sentit, la botiguera critica la gestió dels delinqüents multireincidents. “És una presa de pel, passa una vegada i una altra però no passa res, quan els agafen després estan al carrer”. També considera que la inseguretat que hi ha a la ciutat no és una qüestió de “percepcions” i opina que no és un problema només del barri de Sant Jordi Parc.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació