Un motorista mort en accident de trànsit a Rubí

El sinistre va tenir lloc ahir a la tarda a Sant Muç

 

 

  

La Policia Local de Rubí ha informat que ahir a la tarda es va produir un sinistre mortal de trànsit al carrer Avellaners de Rubí. Van rebre l'avís a les 20:15 h.

 

Per causes que encara s'estan investigant, la motocicleta va caure a la via i va col·lisionar amb un automòbil que també hi circulava. A causa del sinistre ha mort el conductor i únic ocupant de la motocicleta, de 54 anys, nacionalitat espanyola i veí de Rubí.

 

 

Arran del sinistre, es van activar cinc unitats de la Policia Local, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

 

La Policia Local de Rubí recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?