contingut promocionat
Dr Brasó L

 

Dra. Cristina Brasó: "La cirurgia plàstica té un efecte directe en l'autoestima"

La seva professionalitat, calidesa i confiança l'han dut a terme més de 7.000 cirurgies exitoses, amb 7.000 pacients feliços, i li han fonamentat una reputació impecable

Cristina Brasó, reconeguda entre els principals especialistes en Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora del nostre país, té una gran experiència forjada al llarg de més de 22 anys. Disposa d'una formació excepcional i una història professional plena d'habilitats que posa en pràctica diàriament a la Clínica Dra. Brasó, ubicada a l'Hospital Universitari General de Catalunya.

És l'única dona entre els deu millors cirurgians plàstics d'Espanya. Brasó és pionera en lipoescultura d'alta definició amb Vaser Lipo. Aquesta tècnica permet absorbir el greix sobrant localitzat i definir la figura mitjançant la inserció d'aquest mateix greix, sense necessitat de pròtesis, proporcionant resultats excepcionals.

L'equip de la Dra Brasó FOTO: Cedida

L'equip de la Dra Brasó FOTO: Cedida


L'objectiu és esculpir al detall la silueta del pacient. En dones, la Lipofit4D defineix la cintura i el contorn mamari, així com el límit lateral de l'abdominal per aconseguir una figura de rellotge de sorra. També és possible donar volum i una forma més voluptuosa i femenina en glutis i mames. En l'home es pot definir la musculatura abdominal, pectoral, de cames i braços, bessons i les línies paravertebrals obtenint, no només eliminar el greix sobrant, sinó també el cos atlètic desitjat. La doctora Brasó és referent en remodelació mamària i mastopèxia per a reafirmar, elevar i millorar la forma del pit, utilitzant les diferents tècniques quirúrgiques, adequades a cada pacient i situació, rejovenint l'aparició dels seus pacients. A més de la cirurgia plàstica, també s'ha destacat en altres procediments. És una de les poques especialistes nacionals amb experiència en liposucció WAL, una tecnologia efectiva per tractar el lipedema en el seu diversos graus. La Clínica Dra. Brasó ofereix tractaments avantguardistes com BodyTite i Morpheus, tecnologies de radiofreqüència que permeten la retracció de la pell i el rejoveniment cutani, sense cirurgies invasives i un temps mínim de recuperació. També realitza consultes personalitzades per a implants capil·lars i cirurgia post bariàtrica per reposicionar els teixits després d'una pèrdua de pes significativa. En les cirurgies de gènere, Brasó destaca per les seves tècniques innovadores, com la feminització facial o corporal per a les persones transgènere femenines, així com la masculinització corporal i la mastectomia per a les persones transgènere masculines. Aquí, la lipoescultura d'alta definició ha brindat resultats excel·lents en aquestes cirurgies.

La Clínica Dra. Brasó ofereix tractaments avantguardistes FOTO: Cedida

La Clínica Dra. Brasó ofereix tractaments avantguardistes FOTO: Cedida


A la seva clínica, ofereix la millor cirurgia amb el mínim dolor gràcies a la tècnica anestèsica que du a terme el doctor Juan Bernardo Schuitemaker, anestesiòleg, qui, a més de subministrar anestèsia general per dormir al pacient, du a terme bloquejos nerviosos, un mètode anestèsic per proveir analgèsia postoperatòria. El bloqueig nerviós evita seqüeles en les operacions i està especialment indicat en operacions d'alta complexitat i duració, permetent tractar fins a quatre grups musculars en una sola operació, i combinar-la amb altres cirurgies.

A la Clínica Dra. Brasó analitzen les expectatives dels pacients i les possibilitats dels diferents procediments quirúrgics, animant-los a continuar endavant si consideren que la intervenció pot fer-los sentir millor. "Si un defecte físic no et preocupa, llavors no fa falta cap retoc. Però si et crea qualsevol mena de problema, sigui sicològic o de relació, aleshores endavant. La cirurgia plàstica té un efecte directe en l'autoestima", comenta la doctora.

L'atenció al pacient és una prioritat per a la cirurgiana, qui s'ha esforçat a crear un equip cohesionat tant en quiròfan com a la seva clínica, brindant una excel·lent atenció durant tot el procés, abans i després de les cirurgies. La seva professionalitat, calidesa i confiança l'han dut a terme més de 7.000 cirurgies exitoses, amb 7.000 pacients feliços, i li han fonamentat una reputació impecable.

A la Clínica Dra. Brasó analitzen les expectatives dels pacients i les possibilitats dels diferents procediments  quirúrgics FOTO: Cedida

A la Clínica Dra. Brasó analitzen les expectatives dels pacients i les possibilitats dels diferents procediments quirúrgics FOTO: Cedida

Més informació