Annabel Arcos presenta la seva novel·la 'Cuando florezcan los cerezos' al Racó del Llibre

L'acte de presentació de la barcelonina i filòloga anglesa tindrà lloc el dimecres 21 febrer a les 19 h

El dimecres 21 febrer a les 19 h el Racó del Llibre presentarà 'Cuando florezcan los cerezos' d'Annabel Arcos Ruiz, que conversarà amb la també escriptora Núria Pradas. Aquest llibre és el primer de ficció que publica Arcos, nascuda a Barcelona i llicenciada en filologia anglesa. L'escriptora anteriorment ha publicat "Cáncer: contigo puedo" el 2018 i "Mi querida amiga, una guia de benestar y acompañamiento en el càncer de mama" el 2019.

La novel·la narra un viatge emocional de dues amigues que en moments vitals molt diferents es veuen empeses a encarar uns canvis i unes dificultats que els fan replantejar-se el seu camí, tornar al punt de partida i mirar endavant sense saber si aquell aquest cop sí que serà el millor. Aquest replantejament els comportarà un creixement emocional i personal que els canviarà la vida.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.