Arriben quatre noves pel·lícules, a preu reduït, al teatre La Sala de Rubí

Fins a final d'any es podrà veure a la ciutat films com 'Alcarràs', 'Toscana', 'Escape Room' o 'La voluntaria'

Tornen les pel·lícules del Cicle Gaudí a Rubí. La nova temporada l'encetarà l’adaptació cinematogràfica de l’obra de teatre Escape Room, protagonitzada per Joel Joan, que es podrà veure al teatre municipal La Sala divendres 16 de setembre, a preu reduït. La producció, estrenada aquest 2022 i que ha triomfat durant anys a l'escenari, combina humor i intriga per fer passar una bona estona al públic.

El 14 d’octubre serà el torn de Toscana, una altra comèdia dirigida i interpretada per Pau Durà. Mentre es dirigeix a una clínica per donar esperma per a una fecundació in-vitro, el Santi xoca amb un cotxe que es dona a la fugida. Buscant ajuda, queda atrapat al restaurant Toscana, un local amb evidents problemes econòmics on, a punta d’escopeta, un antic cuiner reclama la seva quitança.

La pel·lícula del mes de novembre serà Alcarràs, el gran èxit de Carla Simón que va guanyar l’Ós d’Or a la 72a edició de la Berlinale. Durant més de vuitanta anys, la família Solè ha cultivat una gran extensió de camps de presseguers a Alcarràs, una petita localitat rural de Lleida. Amb la mort del propietari de les terres, el seu hereu les vol vendre i tota la família es reuneix per fer junts la que potser serà la darrera collita. La cinta es projectarà a Rubí el 17 de novembre.

I al desembre arribarà La voluntaria, de Nely Reguera, que ha estat presentada a la secció oficial del Festival de Màlaga i que també ha format part de la programació de la darrera edició del D’A Film Festival. El llargmetratge, protagonitzat per Carmen Machi, explica la història d’una metgessa jubilada que va a Grècia de voluntària a un camp de refugiats, on s’enfrontarà als dilemes morals de la societat occidental. La voluntaria es podrà veure a La Sala el 16 de desembre.

Totes les pel·lícules es projectaran a les 20 h. Les entrades es poden comprar de forma online per 4,5 euros o 3 euros en cas de disposar del carnet de biblioteques.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.