L'Associació Jazz Rubí inicia la temporada de concerts 2023

El pròxim diumenge dia 12 de març a les 12:30h se celebrarà el primer concert de la temporada a l'Ataneu Municipal

L'Associació Jazz Rubí tria l'Ateneu Municipal una temporada més com a escenari del 10è Cicle de Jazz, amb una programació estable d'actuacions en directe amb l'objectiu de promoure, gaudir i acostar la cultura del jazz.

La temporada de concerts 2023 comença el pròxim diumenge dia 12 de març a les 12:30 h amb l'actuació del guitarrista californià Riner Scivally, músic resident en Los Angeles amb una llarga experiència en el terreny del jazz, que estarà acompanyat pel trio de la també pianista californiana Michele Faber, resident a Barcelona des de fa més d'una dècada. El grup oferirà una selecció d'estàndards i alguns temes originals de Scivally i Faber.
 

Xerrades Camps de Cotó 2.0

 

Seguint amb el projecte Camps de Cotó 2.0, el dijous 9 de març a les 19:30 h, l'Andreu Fabregas oferirà la pròxima xerrada, que busca la participació dels assistents en tot moment. Camps de Cotó 2.0 són un seguit de conferències, que es realitzen a l'Ateneu Municipal, amb l'objectiu d'acostar la música de jazz a les persones que tenen cap o pocs coneixements previs d'aquest art musical.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.