Cepeda, Alba Molina, La Mare i Paula Mattheus actuaran a Rubí en el festival RRandom

Totes les actuacions tindran lloc al teatre municipal La Sala entre el 24 juny i el 3 de juliol i seran de pagament

Aquest divendres 3 de juny, es posen a la venda les entrades per a tots els concerts programats a La Sala en el marc del festival RRandom. El teatre municipal acollirà les actuacions d’Alba Molina (24 de juny), Cepeda (26 de juny), La Mare (27 de juny) i Paula Mattheus (3 de juliol).

Filla dels integrants del duo flamenc Lole y Manuel, Alba Molina va rebre el premi a “artista revelació” als Premis de la Música i també el primer disc d’or amb el seu debut discogràfic, Despasito. El 2020, va editar El beso, un disc autoproduït on canvia de registre i presenta onze temes compostos per amics propers, amb un so que fusiona jazz i flamenc. En aquesta gira, Alba Molina puja a l’escenari acompanyada del pianista cubà Pepe Rivero, per oferir una nova visió del repertori de Lole y Manuel i d’altres grans clàssics.

El cantant gallec Cepeda es troba en un gran moment com a artista i compositor. Actualment es troba embarcat a la gira de presentació del seu nou treball, Sempiterno, que sortirà a la venda aquest 2022. Amb el seu primer tour, va rebre el Ticket of the Year al millor esdeveniment nacional 2019 i a l’esdeveniment més esperat 2020, atorgat per Ticketmaster.

La Mare és una cantautora gaditana que actualment desenvolupa la seva carrera musical a Madrid, on participa de diferents projectes socials, artístics i musicals. El seu tercer disc, Mi raíz, que presentarà a Rubí, combina la fusió rítmica i els sons iberoamericans amb l’emoció, la intimitat i el compromís habituals en les seves lletres.

Completa el cartell Paula Mattheus, cantautora basca que forma part de la nova fornada de joves artistes autodidactes de gran projecció. Després d’exhaurir entrades a ciutats com Madrid, Barcelona, València i Bilbao, Paula Mattheus segueix amb la gira de presentació del seu primer EP Veintitantas Primaveras, en què també interpreta els seus pròxims llançaments.

Les entrades per a La Mare i Paula Mattheus estan disponibles a la plataforma Koobin des d’aquest matí, mentre que les localitats per a Alba Molina i Cepeda es posaran a la venda aquest mateix divendres a partir de les 18 h a la mateixa web. Les entrades per a La Mare, Paula Mattheus i Alba Molina tenen un preu de 10 euros, i les de Cepeda, de 13 euros.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.