Concert de blues a la masia de Can Ramoneda

La Societat de Blues de Rubí organitza un concert amb Roger C. Wade, Balta Bordoy i Marion Wade aquest diumenge

Aquest diumenge, a les 12 h, a la masia de Can Ramoneda, la Societat de Blues de Rubí organitza un concert amb Roger C. Wade, Balta Bordoy i Marion Wade.

Segons expliquen els organitzadors, Roger i Marion Wade són ja veterans en el circuit del blues europeu, reconeguts per la seva banda Lil' Roger & The Houserockers, amb la que han publicat diversos discs, i per altres projectes paral·lels (It Takes Three, The Goldwasser/Rannenberg/Wade Trio).

Des de 2017 col·laboren sovint amb el guitarrista mallorquí Balta Bordoy, amb el que han realitzat diverses gires a Alemanya i Espanya. També comparteixen tres gravacions que han estat molt ben rebudes pels mitjans especialitzats: The Schoolhouse Sessions (2018), Cookin' At Home (2020) i Lockdown Sessions Vol.II (2021). Els uneix la seva devoció pel Blues dels 40 i 50, quan s'uneixen l'electricitat i la música acústica tradicional a ciutats com Memphis o Chicago.

La reserva d'entrades es pot realitzar a través del web de la Societat de Blues de Rubí. La primera consumició és obligatòria, amb un cost de 5 euros per als socis, 6 euros amb la reserva a la web i 7 euros a l’entrada.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.