Enric Calpena presenta el seu últim llibre al Racó del Llibre

El dijous 15 de juny, l'historiador i periodista Enric Calpena conversarà amb l'historiador rubinenc Eduard Puigventós

El dijous 15 de juny a les 19 h, tindrà lloc la presentació del nou llibre del periodista i historiador Enric Calpena "En guerra", una història del Barça durant la guerra civil. L'autor conversarà amb l'historiador rubinenc Eduard Puigventós.

Sinopsi:

Una novel·la fascinant en que descobrim uns episodis desconeguts de la nostra història. L'agost de 1936, moria afusellat el president del Barça Josep Sunyol. L'aixecament militar d'aquell estiu provoca un daltabaix que afecta moltes persones i institucions, entre elles el Futbol Club Barcelona. Enmig dels rumors sobre l'assassinat del president a mans dels militars revoltats i el desconcert per la confiscació dels sindicats, el club corre un risc extrem de desaparèixer. Amb els jugadors i els directius il·localitzables, algú s'ha de fer càrrec de la situació, i serà el secretari de la Junta, Rossend Calvet qui es converteix involuntàriament en heroi.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.