L'Escola Montserrat organitza la Setmana de la Salut

Del 12 al 15 de juny, l'escola realitza diferents tallers i conferències sobre temes actuals del món sanitari

En l'àmbit dels cicles formatius relacionats amb el món sanitari, l'Escola Mare de Déu de Montserrat organitza la Setmana de la Salut 2023 del 12 al 15 de juny amb conferències i tallers oberts a tot el públic on es tractaran temes diversos i actuals amb experts convidats.

La primera sessió, el dilluns 12 de juny, hi haurà una conferència titulada "Estalvi de Salut" on es tractarà la rellevància tant del sector sanitari com social de participar activament en la millora de la salut de les persones.

El dimarts 13 de juny, un convidat expert en infeccions, parlarà sobre la resistència antibiòtica com a impediment al tractament de múltiples patologies infeccioses cada vegada més present a la societat actual.

A la tercera sessió, dimecres 14 de juny, un fisioterapeuta farà un taller vinculat a l'aprenentatge de mètodes per poder combatre l'empoderament individualitzat de les persones per l'ergonomia per a la salut.

Per finalitzar, dijous 15 de juny, es realitzarà un taller amb consells pràctics per combatre el sol als mesos d'estiu

Si vols participar en les jornades, pots fer la teva inscripció al mail: escolamontserrat@escolamontserrat.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.