L'Espai sociocultural l'Aurora presenta en concert a Atomic Leopards

El grup, amb influències de Rock'n'Roll i Rockabilly, estarà en concert el dissabte 13 de gener

El dissabte 13 gener a les 21h, el grup Atomic Leopards actuarà de la mà de l'Associació Espai sociocultural l'Aurora, a la sala d'audicions de l'edifici de la CGT. El preu de l'entrada serà de 5€ amb una consumició inclosa.

Atomic Leopards és un grup barceloní format pels germans Santi i David Lluch el 2005, alhora membres dels mítics Hellbilly Club. L'estil del grup abasta diferents influències que partint d'una sòlida base del clàssic Rock'n'Roll i Rockabilly, també mostra alguns detalls del blues, country, swing, instrumentals i exòtica barrejat amb el seu estil personal característic. Tots aquests temes propis els solen presentar als seus concerts gairebé sempre en format duo amb Santi Lluch a la guitarra i veu i David Lluch al contrabaix i en algunes comptades ocasions en format trio acompanyats per Peter Ortega o també Josep Maria Ruera Delpueyo a la bateria.

Els germans Lluch són músics prestigiosos amb més de vint anys sobre els escenaris i una infinitat de concerts al llarg de la península i la resta d'Europa. Entre molts altres, han col·laborat i/o format bandes paral·leles amb gent de la talla de "Segueix Segueix Sputnik", "The Polecats", "The Quakes", "Els Rebeldes", "Matchbox", "Jungle Tigers", "Johnny Xarxa", etc

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.