Exposició gratuïta a Rubí amb pintures paisatgístiques de Carme Llop

La mostra pictòrica es podrà visitar fins al 29 d’octubre

L’artista rubinenca Carme Llop presenta a l’Espai Expositiu Aula Cultural (av. Barcelona 84) l'exposició L’enigma de l’ombra, un conjunt de pintures paisatgístiques que conviden el públic a una contemplació íntima i tranquil·la. La mostra, que s’ha inaugurat aquest dijous, es podrà visitar gratuïtament fins al 29 d’octubre. L’equipament obre els dijous i divendres, de 17 a 20 h; i els dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Els paisatges que exposa Carme Llop formen part de la producció més recent de l’artista. Són una trentena d’obres a l’oli realistes però no completament fidels als escenaris que hi apareixen, ja que el principal objectiu de l’autora és expressar amb elles un moment íntim, una experiència de pau i reflexió davant la immensitat de la natura. A la mostra, hi ha sèries dedicades al Montgrí, a Banyoles i al Nil, així com diverses pintures amb els nenúfars i l’aigua com a protagonistes. També hi destaca la referència a un conegut paisatge rubinenc: els xiprers del parc de Ca n’Oriol.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.