Fata Morgana estrenarà l'espectacle teatral 'Peces' a Rubí

La representació tindrà lloc el pròxim 22 de gener al Casal Popular de Rubí

La companyia rubinenca Fata Morgana Teatre tornarà a actuar al Casal Popular de Rubí el dissabte 22 de gener a les 19 h, representant l’espectacle 'Peces', un conjunt d’obres molt diferents que combina la comèdia, el drama i les narratives experimentals.

L’última vegada que l'associació teatral va actuar a la ciutat va ser amb aquest espectacle a la tardor del 2019 però les 8 històries que es veuran el dia 22 seran diferents. L’autor i director de l’espectacle és Pol Borrell, i està interpretat per Alexandra Arnold, Matilde Arribas, Carolina Blanco, Roger Buendia, Gerard Morcillo, Miriam Lladó i el mateix autor.

El preu de l’entrada és 10 euros i es pot reservar enviant un missatge de whatsapp al 622 05 37 70. La taquilla del Casal Popular (carrer de Pere Esmendia 14), estarà oberta una hora abans de la funció.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.