El Gra presenta "Fotografia solidària a ritme de Blues" de Vicenç Semper

Semper és president del grup de fotoperiodistes Catalunya Mirades Solidàries i col·laborador de la fundació Arrels, entre d'altres

El Grup Fotogràfic El Gra presenta l'exposició "Fotografia solidària a ritme de Blues" de Vicenç Semper en el marc d'una de les activitats més emblemàtiques d'El Gra: Explica'ns el teu Rotllo. El públic podrà gaudir d'aquesta mostra fotogràfica dedicada a la solidaritat i a músics de Blues el dimecres 24 d'abril a les 18:45 h l'Espai Cultural Francesc Alujas, al carrer de la Justícia, 6.

Un exemple de l'exposició "Fotografia solidària a ritme de Blues" de Vicenç Semper

Un exemple de l'exposició "Fotografia solidària a ritme de Blues" de Vicenç Semper

Sobre Vicenç Semper

L'any 1970 comença la seva primera feina de fotògraf, va ser a l'estudi fotogràfic Foto Billy al barri de Gràcia de Barcelona i és allà on comença a conèixer l'ofici i les tècniques del laboratori químic.

Es forma en fotomecànica i comença a treballar al diari El Correo Catalán, a on està del 1973 al 1984, i allà coneix el que és el fotoperiodisme. Des de 2005 la fotografia solidària ha estat present a la seva vida, primer a Gramenet Imatge Solidària i actualment a Catalunya Mirades Solidàries. Ha col·laborat amb diferents ONG i és soci de l'agrupació Foto-Cine Cerdanyola Ripollet (AFOCER) des de 1990. Actualment, fa classes als cursos d'iniciació a la fotografia que organitza l'agrupació i forma part de l'organització de les prestigioses biennals fotogràfiques internacionals Aphotoreporter i Ripollet Image.

Ha participat en concursos fotogràfics, arribant a obtenir diversos premis i ha estat distingit com a Artista Fiap de la Federation International de l'Art Photographique, Artista de la Confederació Espanyola i de la Federació Catalana de Fotografia. També fa de jurat a concursos nacionals i internacionals.

És cofundador de la plataforma Concursos Digitales, que ha organitzat més de 400 concursos fotogràfics amb més de 25.000 fotògrafs participants. Ha fet 20 exposicions, tant individuals com col·lectives, en l'àmbit nacional i internacional.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.