Jordi Puntí presentarà 'Confeti' al Racó del Llibre

La novel·la va ser guardonada amb el premi Sant Jordi 2023 i la presentació es farà el dimarts 9 d'abril a les 19h

La llibreria el Racó del Llibre acollirà el dimarts 9 d'abril a les 19 h la presentació del Premi Sant Jordi 2023, el llibre 'Confeti' de l'autor Jordi Puntí. L'acte serà presentat per Martí Pujol, president d'Òmnium Rubí.

El llibre parla del desig de ser feliç a qualsevol preu tot seguint les passes de Xavier Cugat en el seu periple musical de Nova York a Hollywood i Las Vegas, de l'Havana a l'hotel Ritz de Barcelona. Un joc de miralls en què la imaginació conviu amb la voluntat de ser etern.

Jordi Puntí presentarà 'Confeti' al Racó del Llibre

Jordi Puntí presentarà 'Confeti' al Racó del Llibre

Jordi Puntí és autor de tres llibres de contes: Pell d'armadillo (1998), Animals tristos (2002) i Això no és Amèrica (2017). El 2010 va publicar la seva primera novel·la, Maletes perdudes, que entre d'altres va obtenir el premi Lletra d'Or, Llibreter i Nacional de la Crítica, i s'ha traduït a 18 idiomes. També és autor de la ficció autobiogràfica Els castellans (2011). El seu últim llibre és Tot Messi i més. Exercicis d'estil (2023), un retrat sentimental i literari del millor futbolista de la història. A més, és col·laborador habitual d'El Periódico, de la revista L'Avenç i del programa literari "Ciutat Maragda", a Catalunya Ràdio.

El 2014 va aconseguir la prestigiosa beca del Cullman Center for Scholars and Writers, a la biblioteca pública de Nova York, per dedicar-se a un projecte narratiu que li va permetre fer recerca durant un any, i que és el punt de partida de la novel·la Confeti, guanyadora del premi Sant Jordi 2023.

El premi Sant Jordi és un dels més prestigiosos de la literatura catalana. Creat i atorgat per Òmnium Cultural, el premi s'entrega durant la Nit de Santa Llúcia i té una dotació de 60.000 euros. Es convoca ininterrompudament des de l'any 1960, quan va agafar el relleu del Premi Joanot Martorell. En el seu palmarès hi trobem noms com Mercè Rodoreda, Manuel de Pedrolo, Pere Calders, Maria Aurèlia Capmany, Montserrat Roig, Jaume Cabré o Baltasar Porcel.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.