Juana Dolores presenta el seu últim llibre al Racó del Llibre

La presentació tindrà lloc aquest diumenge 18 de juny a les 12h

El proper diumenge 18 de juny a les 12 h se celebrarà, a la llibreria Racó del Llibre, un vermut poètic amb Juana Dolores, que farà una presentació i recital del seu llibre "Rèquiem Català. I si una nació desfilant per una catifa vermella".

Sinopsi

Aquest llibre és un artefacte polític i artístic. Un rèquiem, una missa per a difunts on Juana Dolores invoca la nació catalana i, al mateix temps, la interpreta. Per això, amb un estil i un llenguatge radicalment en femení, nacional i popular, ha conjurat «contra el vell món que va morir, contra el nou món que no va aparèixer, contra els monstres que en aquest clarobscur sorgeixen en forma de poetes, líders i amants, que han renunciat al sentit de la identitat. I han poetitzat, liderat, estimat aquest país, apòcrifament». Així com en tota la seva obra, Juana Dolores idea i crea a partir de la tensió entre la ideologia i la bellesa.

Un llibre que no deixarà indiferent cap català.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.