El MMUC se suma al Dia Internacional dels Museus

Una visita guiada per a persones amb discapacitat visual serà una de les novetats d'aquesta edició

El Museu Municipal Castell (MMUC) commemorarà el Dia Internacional dels Museus del 13 al 28 de maig. Una conferència sobre obres mestres de l'Antic Egipte, una visita guiada per a persones amb discapacitat visual i l'exposició de diverses peces singulars són les propostes que ha preparat l'equipament cultural amb motiu d'aquesta jornada.

El dissabte 13 de maig a les 19 h, tindrà lloc la conferència "Masterpieces de l'Antic Egipte", a càrrec de l'egiptòloga Désirée Domínguez. L'experta guiarà les persones assistents en una visita virtual per alguns dels museus més importants del món per donar a conèixer algunes de les obres més emblemàtiques de la cultura egípcia. Per assistir a la xerrada, cal inscriure-s'hi prèviament al telèfon 93 588 75 74 fins a 48 hores abans de l'activitat.

El dijous 18 de maig a partir de les 18 h, es durà a terme una visita guiada per a persones amb discapacitat visual a l'exposició Homenatge a Oriol Marco, a l'Espai Expositiu Aula Cultural. No cal inscripció prèvia per assistir-hi.

A més, del 13 al 28 de maig, el MMUC exposarà al seu vestíbul una petita mostra de peces de vidre, material històricament reutilitzable i sostenible, en sintonia amb el lema de la commemoració d'enguany, que formen part de les col·leccions del mateix MMUC i del Museu Etnogràfic Vallhonrat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.