Presentació del conte "Jo, Chloe", sobre la salut mental

Part dels beneficis que s’obtindran amb la publicació del conte es destinaran a La Marató de TV3 que, aquest any, es dedicarà a la salut mental

Aquest dissabte 27 de novembre, a les 12 h, tindrà lloc a la carpa del Racó del Llibre del Rubí la presentació del llibre "Jo, Chloe", a càrrec dels seus autors, Noemí Prous, periodista de TV3, i Josep Santaulària. A més, apadrinaran l'acte els periodistes rubinencs Rubén Cabús i Cori Calero, que actualment també treballen a la cadena pública catalana. 

 

“Jo, Chloe” és un conte infantil sobre salut mental que té com a objectiu ensenyar als més petits -i també als més grans- com les coses es poden mirar de moltes maneres diferents i que no passa res per fer-ho.

Part dels beneficis que s’obtindran amb la publicació del conte es destinaran a La Marató de TV3 que, aquest any, es dedicarà a la salut mental. 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.