El professorat de l'escola de música Pere Burés oferirà un concert gratuït per Sant Cecília

L’espectacle Explorador celeste a la deriva, una història de Pere Calders es representarà en tres sessions i hi haurà aforament limitat

Els professors de l'escola municipal de música Pere Burés oferiran el tradicional concert de Santa Cecília la tarda del pròxim 22 de novembre, a l'auditori Alícia de Larrocha, a l’edifici de L’Escardívol. L’espectacle Explorador celeste a la deriva, una història de Pere Calders es representarà en tres sessions (18 h, 18:45 h i 19:30 h) i, tot i que l'entrada és gratuïta, per motius d'aforament caldrà recollir la invitació a la consergeria de l'edifici L'Escardívol, en horari de tarda a partir del 14 de novembre. 

El professorat que pujarà a l’escenari serà Carolina Alabau a la veu; Jordi Roca  al saxòfon; Susana Marco a la trompeta; Meritxell Lanau al trombó; Guillem Alcañiz a la guitarra elèctrica; Frederic Miralda al baix elèctric; Salvador Aparisi  a la bateria; Montserrat Martí i Eduard Sáez, a la narració.

A més, al matí, s’haurà estrenat a través del canal de You Tube de l'Ajuntament de Rubí l'espectacle Viatge pel món Disney, dirigit a l'alumnat d'infantil i primer cicle de primària de tots els centres educatius de la ciutat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.