Projecció de pel·lícules antigues de Rubí a la Biblioteca

L'activitat es durà a terme amb motiu de les jornades sobre el Patrimoni Audiovisual 2023

El dimarts 24 d'octubre a les 18:30 h tindrà lloc a l'auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler un recull de projeccions de Rubí de principis del segle XX.

Sota el títol "Rubí en Super-8", l'activitat a càrrec de l'historiador i arxiver Enric Escofet pretén fer un repàs al Rubí d'abans, als seus carrers i la seva gent. Es tracta d'una petita mostra de documentals en format amateur on l'historiador anirà presentant i comentant les filmacions dels autors Salvador Baldé, Ricard Carulla i Vicenç Melo.

Segons ha explicat Escofet, entre les pel·lícules més destacades de la sessió trobarem una del Doctor Guardiet en vida l'any 1945 i del seu enterrament el 1947, amb imatges de l'antic cementiri de Rubí, on ara trobem la plaça de la Sardana. També es veuran imatges de festes majors dels anys seixanta i setanta.

L'entrada és lliure i gratuïta.


 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.