Rubí acollirà el 10è Festival de Blues

Durant el cap de setmana del 16 al 18 de juny, l'amfiteatre del castell serà l'escenari de diferents concerts de blues

La Societat de Blues de Rubí (SBR) està de festa, i es que aquest any torna a celebrar el seu Festival Internacional de Blues. Aquesta desena edició tindrà lloc a l'amfiteatre del Parc del Castell, amb un vermut de blues a la plaça d'Anselm Clavé.

Divendres 16 de juny, el primer grup que tocarà seran els Caribbean Pearls a les 20:30h, i més tard actuaran Martín Burguez & His Rhythm Combo a les 22.30h.

Dissabte 17 de juny, a partir de les 10h la SBR celebrarà la Festa de la música al carrer. Durant tot el matí, i fins al migdia hi haurà diferents bandes de petit format tocant en places i carrers de la ciutat. Es faran concerts de manera simultània, per tal que per poder veure totes les bandes sigui necessari fer un recorregut per la ciutat. A cada un d'aquests espais tocaran dues formacions, amb una durada de 45 minuts i amb una hora de diferència entre banda i banda. Al vespre, cap a les 20:30h, actuaran Alex Schultz & Los Peligrosos Gentlemen i a les 22:30h Santiago Campillo.

El diumenge 18 de juny, se celebrarà el concert de la Jinx Jazz Band, a les 12h a la plaça Anselm Clavé. A la tarda, Wax&Boogie Rythym Combo i Sweet Marta And The Blues Workers posaran el colofó al Festival a les 20h, de nou a l'amfiteatre del Parc del Castell.

Problemes amb l'organització del Festival

Segons ha explicat la Societat de Blues de Rubí a les seves xarxes socials, aquest any han tornat a tenir problemes amb l'Ajuntament per l'organització del Festival. En primer lloc, denuncien que l'Ajuntament encara no ha pagat la sonorització del Festival de Blues de l'edició del 2022 i que, com a conseqüència, hauran d'avançar els diners de la seva butxaca. Asseguren que se senten "maltractats per la falta d'interès".

Des de l'entitat lamenten que no els hagin permès poder fer la seva activitat a la plaça Anselm Clavé, tot i que ja no hi ha restriccions derivades de la Covid que ho impedeixin. També expliquen que no han rebut cap mena de suport logístic per part del consistori, malgrat que se'ls hi va dir que hi tindrien.

Des del TOT hem preguntat a l'Ajuntament per aquestes qüestions, però encara no hem rebut resposta.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.