La Sònik organitza la cinquena edició del festival No Woman No Fest

La jornada reivindicativa tindrà lloc dissabte 18 de març al Celler de Rubí, a partir de les 12 h

Torna el festival multidisciplinari No Woman No Fest, organitzat per l'entitat juvenil i musical La Sònik. La cinquena edició d'aquesta jornada reivindicativa es farà el dissabte 18 de març al Celler de Rubí, a partir de les 12 h, amb activitats a l'interior i exterior de l'equipament. 

El tret de sortida serà al migdia, amb l'obertura de l'exposició artística a la sala de Tines, a càrrec d'artistes i col·lectius d'arreu del territori, i el mercat d'artesanies.

A les 13 h hi haurà un dinar popular a càrrec de Les Aloges de Rubí, i a les 16 h, una xerrada sota el títol 'La situació de les dones a la franja de Gaza' amb l'associació 'Creart'. 

El Pekado Mami, Carlenne, DJ Aulet i PD Efa oferiran concerts a partir de les 19 h. A més, durant tot el dia hi haurà disponible barra de begudes a preus assequibles. Des de l'entitat recorden que el públic assistent pot portar el seu got. 

El TOT Rubí és un dels patrocinadors de l'esdeveniment. 
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.